Eleftheron Vima (Zeitung)

1922 – 1945

Nachweise in der Bibliographie

Eichendorff, Joseph von: „Το σπασμένο δαχτυλάκι“, in: Ελεύθερον Βήμα (1925).
Joseph von Eichendorff (Autor*in), Θεμιστοκλής Αθανασιάδης (Übersetzer*in)
08.03.1925
Heine, Heinrich: „DIE HEIMKEHR“, in: Ελεύθερον Βήμα΄ (1923).
Heinrich Heine (Autor*in), Άγγελος Δόξας (Übersetzer*in)
12.12.1923
Heine, Heinrich: „LIEDER“, in: Ελεύθερον Βήμα΄ (1923).
Heinrich Heine (Autor*in), Άγγελος Δόξας (Übersetzer*in)
05.12.1923
Heine, Heinrich: „ROMANZEN“, in: Ελεύθερον Βήμα΄ (1923).
Heinrich Heine (Autor*in), Άγγελος Δόξας (Übersetzer*in)
15.12.1923
Heine, Heinrich: „Λέει το κεφάλι“, in: Ελεύθερον Βήμα΄ (1923).
Heinrich Heine (Autor*in), Άγγελος Δόξας (Übersetzer*in)
06.12.1923
Heine, Heinrich: „Σαν έρθει η άνοιξη“, in: Ελεύθερον Βήμα (1923).
Heinrich Heine (Autor*in), Άγγελος Δόξας (Übersetzer*in)
09.12.1923
Heine, Heinrich: „Ω με το κόκκινο μικρούλα“, in: Ελεύθερον Βήμα΄ (1923).
Heinrich Heine (Autor*in), Άγγελος Δόξας (Übersetzer*in)
17.12.1923
Ludwig, Emil: „Η αληθινή ιστορία του Βέρθερου“, in: Ελεύθερον Βήμα (1929).
Emil Ludwig (Autor*in), Άγνωστη/ος (Übersetzer*in)
10./11.02.1929
Ludwig, Emil: „Ο Γκαίτε και οι γυναίκες“, in: Ελεύθερον Βήμα (1929).
Emil Ludwig (Autor*in), Άγνωστη/ος (Übersetzer*in)
31.03.1929
Mann, Thomas: „Βόλφραγκ [sic] Γκαίτε“, in: Ελεύθερον Βήμα (1932).
Thomas Mann (Autor*in), Άγνωστη/ος (Übersetzer*in)
22.03.1932
Michelfelder, Christian: „Η ποίησις του Χαίλντερλιν“, in: Ελεύθερον Βήμα (1943).
Christian Michelfelder (Autor*in), Άγνωστη/ος (Übersetzer*in)
25.08.1943
Schiller, Friedrich: „Το χαροπαίδι“, in: Ελεύθερον Βήμα (1924).
Friedrich Schiller (Autor*in), Λορέντζος Μαβίλης (Übersetzer*in)
06.03.1924
Sudermann, Hermann: „Το δράμα της χθες και της σήμερον“, in: Ελεύθερον Βήμα (1928).
Hermann Sudermann (Autor*in), Άγνωστη/ος (Übersetzer*in)
29.11.1928
Zweig, Stefan: „Καβάλλα στα κύματα“, in: Ελεύθερον Βήμα (1937).
Stefan Zweig (Autor*in), Άγνωστη/ος (Übersetzer*in)
05.12.1937 ff.
Βολφ [Wolf], Α.: „Έγελος ο φιλόσοφος του ιδεαλισμού“, in: Ελεύθερον Βήμα (1931).
Α. Βολφ [Wolf] (Autor*in), Άγνωστη/ος (Übersetzer*in)
14.11.1931
Βολφ [Wolf], Φ.: „Ο Γκαίτε και αι βασικαί έννοιαι της ζωής“, in: Ελεύθερον Βήμα (1932).
Φ. Βολφ [Wolf] (Autor*in), Άγνωστη/ος (Übersetzer*in)
14.02.1932
Στρέζεμαν, Γ., [= Gustav Stresemann?]: „Ναπολέων και Γκαίτε“, in: Ελεύθερον Βήμα (1929).
[= Gustav Stresemann?] Στρέζεμαν, Γ. (Autor*in), Άγνωστη/ος (Übersetzer*in)
21.11.1929
Άγνωστη/ος: „Η ζωή του Καντ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1937).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
12.05.1937
Άγνωστη/ος: „Η φιλοσοφία του Καντ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1937).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
21.05.1937
Άγνωστη/ος: „Ο Γκαίτε δικηγόρος“, in: Ελεύθερον Βήμα (1932).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
7/8.5.1932
Άγνωστη/ος: „[Κριτική θεάτρου:] Κάλντεμπουργκ ‚Το ανατολικό ζήτημα‘“, in: Ελεύθερον Βήμα (1922).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
22.05.1922
Άγνωστη/ος: „[Κριτική θεάτρου:] Μύλλερ ‚Μέσα από το βούρκο‘ [από την Κοτοπούλη]“, in: Ελεύθερον Βήμα (1923).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
05.05.1923
Άγνωστη/ος: „Ανέκδοτα του Ερρίκου Χάινε“, in: Ελεύθερον Βήμα (1930).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
05.08.1930
Άγνωστη/ος: „Απέθανεν ο Σούδερμαν“, in: Ελεύθερον Βήμα (1924).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
19.10.1924
Άγνωστη/ος: „Απέθανεν ο Φρόυντ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1939).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
26.09.1939
Άγνωστη/ος: „Η έννοια της ψυχής εις τον Καντ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1939).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
08.02.1939
Άγνωστη/ος: „Η έννοια του Φάουστ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1941).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
06.11.1941
Άγνωστη/ος: „Η βασανισμένη ζωή του Ερρίκου Χάινε“, in: Ελεύθερον Βήμα (1930).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
06.07.1930
Άγνωστη/ος: „Η εκατονταετηρίς του Γκαίτε“, in: Ελεύθερον Βήμα (1932).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
07.01.1932
Άγνωστη/ος: „Η θρησκεία και ο Γκαίτε“, in: Ελεύθερον  Βήμα (1932).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
03.05.1932
Άγνωστη/ος: „Η θρησκεία του Φάουστ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1942).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
17.12.1942
Άγνωστη/ος: „Η πολυσύνθετος ζωή του Γκαίτε“, in: Ελεύθερον Βήμα (1939).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
03.09.1939
Άγνωστη/ος: „Η πτώσις ενός θεατρικού επαναστάτου [Γιέσνερ]“, in: Ελεύθερον Βήμα (1930).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
30.01.1930
Άγνωστη/ος: „Ο Καντ και η ιταλική φιλοσοφία“, in: Ελεύθερον Βήμα (1939).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
28.03.1939
Άγνωστη/ος: „Ο Σίλλερ εις τον κινηματογράφον“, in: Ελεύθερον Βήμα (1940).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
22.07.1940
Άγνωστη/ος: „Οι έλληνες εν Αμερική και ο Σίλλερ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1932).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
14.12.1932
Άγνωστη/ος: „Σίλλερ και Γκαίτε“, in: Ελεύθερον Βήμα (1932).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
07.05.1932
Άγνωστη/ος: „Το διαζύγιον του Μαξ Ράινχαρντ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1931).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
15.07.1931
Άγνωστη/ος: „Το θέατρον και η ζωή [Ράινχαρντ]“, in: Ελεύθερον Βήμα (1932).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
15.04.1932
Άγνωστη/ος: „Το υποσυνείδητον και ο Φρόυντ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1939).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
08.03.1939
Άγνωστη/ος: „Φρειδερίκος Χέλντερλιν“, in: Ελεύθερον Βήμα (1944).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
07.04.1944
Άγνωστη/ος: „Χάινριχ Γκεόργκε“, in: Ελεύθερον Βήμα (1943).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
13.10.1943
Άγνωστη/ος: „Χόφμανσταλ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1929).
Άγνωστη/ος (Autor*in)
20.07.1929
Άγνωστη/ος. “Η Οικοδομική Εις Την Αρχαίαν Ελλάδα: Ανακάλυψις Ενός Έλληνος.” Ελεύθερο Βήμα. November 24, 1936.
Άγνωστη/ος (Autor*in)
24.11.1936
Αθανασιάδης, Θεμ.: „Όσβαλντ Σπέγκλερ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1924).
Θεμ. Αθανασιάδης (Autor*in)
10.12.1924
Αθανασιάδης, Θεμ.: „Γερμανική φιλολογία“, in: Ελεύθερον Βήμα (1924).
Θεμ. Αθανασιάδης (Autor*in)
01.09.1924
Αθανασιάδης, Θεμιστοκλής: „Ο Σίλλερ στην Ιένα“, in: Ελεύθερον Βήμα (1925).
Θεμιστοκλής Αθανασιάδης (Autor*in)
13.01.1925
Αθανασιάδης, Θεμιστοκλής: „Ο θεός του Βάιμαρ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1924).
Θεμιστοκλής Αθανασιάδης (Autor*in)
11.09.1924
Αθανασιάδης, Θεμιστοκλής: „Το γερμανικόν θέατρον. Γεώργιος Κάιζερ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1925).
Θεμιστοκλής Αθανασιάδης (Autor*in)
12.02.1925
Αθανασιάδης, Θεμιστοκλής: „Το κυβιστικόν δράμα“, in: Ελεύθερον Βήμα (1925).
Θεμιστοκλής Αθανασιάδης (Autor*in)
08.03.1925
Αθανασιάδης, Θεμιστοκλής: „Φερδινάνδος Λασσάλ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1924).
Θεμιστοκλής Αθανασιάδης (Autor*in)
30.09.1924
Αθανάτος, Κ.: „Ο Καντ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1924).
Κ. Αθανάτος (Autor*in)
24.04.1924
Αποστολόπουλος, Α.: „Προειδοποίησις προς την Ευρώπην“, in: Ελεύθερον Βήμα (1937).
Α. Αποστολόπουλος (Autor*in)
13.12.1937
Βεντήρης, Λ.: „Έμιλ Λούντβιχ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1927).
Λ. Βεντήρης (Autor*in)
09.10.1927
Βέρρος, Ν. Κ.: „Η 50ετηρίς του θανάτου του Καρλ Μαρξ. Ο ρόλος του Χάινε“, in: Ελεύθερον Βήμα (1933).
Ν. Κ. Βέρρος (Autor*in)
13.03.1933
Βέρρος, Ν. Κ.: „Η πρώτη βλάστησις του κομμουνισμού“, in: Ελεύθερον Βήμα (1933).
Ν. Κ. Βέρρος (Autor*in)
16.03.1933
Βέρρος, Ν. Κ.: „Κάρολος Μαρξ και μαρξισμός“, in: Ελεύθερον Βήμα (1933).
Ν. Κ. Βέρρος (Autor*in)
14.03.1933
Βέρρος, Ν. Κ.: „Φρ. Έγκελς“, in: Ελεύθερον Βήμα (1933).
Ν. Κ. Βέρρος (Autor*in)
15.03.1933
Γκρέκο, Γ.: „Εις τον αστερισμόν του Γκαίτε“, in: Ελεύθερον Βήμα (1932).
Γ. Γκρέκο (Autor*in)
23.03.1932
Γκρέκο, Γ.: „Ο Γκαίτε ενώπιον του Ναπολέοντος“, in: Ελεύθερον Βήμα (1931).
Γ. Γκρέκο (Autor*in)
12.09.1931
Δ.: „[Κριτική θεάτρου:] Γκαίτε ‚Φάουστ‘ [από τον Ρώτα]“, in: Ελεύθερον Βήμα (1932).
Δ. (Autor*in)
30.06.1932
Δημαράς, Κ.Θ.: „Ο ρομαντισμός του Νοβάλις“, in: Ελεύθερον Βήμα (1939).
Κ.Θ. Δημαράς (Autor*in)
10.07.1939
Ερριω, Ε.: „Γκαίτε ο παγκόσμιος ποιητής και άνθρωπος“, in: Ελεύθερον Βήμα (1932).
Ε. Ερριω (Autor*in)
14.12.1932
Ερριω, Ε.: „Μπετόβεν και Γκαίτε“, in: Ελεύθερον Βήμα (1929).
Ε. Ερριω (Autor*in)
21.08.1929
Κ.: „Ο ερημίτης της Καίνιξβεργ [Καντ]“, in: Ελεύθερον Βήμα (1924).
Κ. (Autor*in)
22.04.1924
Κακούρη, Κατερίνα: „Το θέατρον του Μπαϋρώυτ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1937).
Κατερίνα Κακούρη (Autor*in)
14/16.3.1937
Κατσίγρα, Άννα: „Δια τον Φρόυδ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1935).
Άννα Κατσίγρα (Autor*in)
24.05.1935
Λιδωρίκης, Μ.: „[Κριτική θεάτρου:] Μπαχ ‚Ισπανική μύγα‘ [από την Κοτοπούλη].“, in: Ελεύθερον Βήμα (1924).
Μ. Λιδωρίκης (Autor*in)
03.05.1924
Λιδωρίκης, Μ.: „[Κριτική θεάτρου:] Μπαχ ‚Ντόλλυ‘ [από τον Παπαϊωάννου]“, in: Ελεύθερον Βήμα (1924).
Μ. Λιδωρίκης (Autor*in)
04.06.1924
Λιδωρίκης, Μ.: „[Κριτική θεάτρου:] Μπαχ ‚Το έτερον ήμισυ‘ [από την Κοτοπούλη]“, in: Ελεύθερον Βήμα (1923).
Μ. Λιδωρίκης (Autor*in)
24.07.1923
Μώμος: „[Κριτική θεάτρου:] Σίλλερ ‚Μαρία Στούαρτ‘ [από τον Κοτσάλη]“, in: Ελεύθερον Βήμα (1922).
Μώμος (Autor*in)
22.03.1922
Μώμος: „[Κριτική θεάτρου:] Σούδερμαν ‚Χαμένη τιμή‘ [από τον Θ. Οικονόμου]“, in: Ελεύθερον Βήμα (1922).
Μώμος (Autor*in)
05.03.1922
Μώμος: „[Κριτική θεάτρου:] Χάλμπε ‚Το ποτάμι‘ [από την Κοτοπούλη]“, in: Ελεύθερον Βήμα (1922).
Μώμος (Autor*in)
03.07.1922
Μώμος: „[Κριτική θεάτρου:] Χέγκεντιζ ‚Ο φωνιάς‘ [από την Κοτοπούλη]“, in: Ελεύθερον Βήμα (1922).
Μώμος (Autor*in)
06.06.1922
Μώμος (=Θεόδωρος Σιναδινός) ): „Μαρία Στούαρτ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1922).
Μώμος (=Θεόδωρος Σιναδινός) ) (Autor*in)
23.03.1922
Νικολαΐδης, Σ.: „Ο αντι-Νίτσε“, in: Ελεύθερον Βήμα (1936).
Σ. Νικολαΐδης (Autor*in)
19.07.1936
Ο Βερολινέζος: „Γκέραρντ Χάουπτμαν“, in: Ελεύθερον Βήμα (1922).
Ο Βερολινέζος (Autor*in)
09.10.1922
Ο Βερολινέζος: „Ο ‚γραφεύς Κρέλλερ‘, ένα δράμα του Γκέοργκ Κάιζερ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1922).
Ο Βερολινέζος (Autor*in)
27.03.1922
Ο Βερολινέζος: „Ο Φρανκ Βέντεκιντ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1922).
Ο Βερολινέζος (Autor*in)
17.12.1922
Παλαμάς, Κωστής: „Ο άνθρωπος ενός προλόγου“, in: Ελεύθερον Βήμα (1926).
Κωστής Παλαμάς (Autor*in)
26.08.1926
Παράσχος, Κλέων: „Στέφαν Γκεόργκε“, in: Ελεύθερον Βήμα (1924).
Κλέων Παράσχος (Autor*in)
18.06.1924
Παράσχος, Κλέων: „Τόμας Μανν“, in: Ελεύθερον Βήμα (1924).
Κλέων Παράσχος (Autor*in)
08.08.1924
Πολίτης, Φώτος: „[Κριτική θεάτρου:] Η επάνοδος. Θέατρον Τριανόν.“, in: Ελεύθερον Βήμα (1929).
Φώτος Πολίτης (Autor*in)
02.09.1929
Πολίτης, Φώτος: „[Κριτική θεάτρου:] Κλάμπουντ ‚Ο κύκλος με την κιμωλία‘ [από την Ελεύθερη σκηνή]“, in: Ελεύθερον Βήμα (1929).
Φώτος Πολίτης (Autor*in)
29.09.1929
Πολίτης, Φώτος: „[Κριτική θεάτρου:] Μπερνάουερ ‚Η δεύτερη τιμή‘ [από την Κοτοπούλη]“, in: Ελεύθερον Βήμα (1929).
Φώτος Πολίτης (Autor*in)
29.10.1929
Πολίτης, Φώτος: „[Κριτική θεάτρου:] Μπερνάουερ ‚Λεφτά στο δρόμο‘ [από τον Αργυρόπουλο]“, in: Ελεύθερον Βήμα (1929).
Φώτος Πολίτης (Autor*in)
21.08.1929
Πολίτης, Φώτος: „[Κριτική θεάτρου:] Σνίτσλερ ‚Κύκλος‘“, in: Ελεύθερον Βήμα (1928).
Φώτος Πολίτης (Autor*in)
18.07.1928
Πολίτης, Φώτος: „Αιωνία Ζωή. Και μερικά ακόμη λόγια“, in: Ελεύθερον Βήμα (1929).
Φώτος Πολίτης (Autor*in)
09.09.1929
Πολίτης, Φώτος: „Αρνόλδος Μπαίκλιν. Μία εκατονταετηρίς“, in: Ελεύθερον Βήμα (1927).
Φώτος Πολίτης (Autor*in)
09.11.1927
Πολίτης, Φώτος: „Δευτερολογία“, in: Ελεύθερον Βήμα (1929).
Φώτος Πολίτης (Autor*in)
07.09.1929
Πολίτης, Φώτος: „Λέσσιγκ. Μία επέτειος“, in: Ελεύθερον Βήμα (1929).
Φώτος Πολίτης (Autor*in)
23.01.1929
Ροδάς, Μ.: „[Κριτική θεάτρου:] Μπύχνερ ‚Ο θάνατος του Δαντών‘ [από τον ΟΕΘ].“, in: Ελεύθερον Βήμα (1933).
Μ. Ροδάς (Autor*in)
05.01.1933
Ροδάς, Μ.: „[Κριτική θεάτρου:] Χάουπτμαν  ‚Πριν από το ηλιοβασίλεμα‘ [από τον ΟΕΘ]“, in: Ελεύθερον Βήμα (1936).
Μ. Ροδάς (Autor*in)
26.11.1936
Ροδάς, Μ.: „Έρως εβδομηντάρη [Χάουπτμαν]“, in: Ελεύθερον Βήμα (1936).
Μ. Ροδάς (Autor*in)
01.12.1936
Ρόδας, Μ.: „Ο ‚Προμηθεύς‘ του Σπίτελερ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1925).
Μ. Ρόδας (Autor*in)
15.02.1925
Ροδάς, Μ.: „Ο θάνατος του Εμπεδοκλή του Χέλντερλιν“, in: Ελεύθερον Βήμα (1944).
Μ. Ροδάς (Autor*in)
02.08.1944
Ροδάς, Μ.: „Τσβάϊχ, ‚Του φτοχού τ’’ αρνί" [από τον ΟΕΘ]‘“, in: Ελεύθερον Βήμα (1934).
Μ. Ροδάς (Autor*in)
08.11.1934
Ροδάς, Μιχάλης: „[Κριτική θεάτρου:] Γριπάλτσερ ‚Μήδεια‘ [από τον Θ. Οικονόμου]“, in: Ελεύθερον Βήμα (1927).
Μιχάλης Ροδάς (Autor*in)
08.02.1927
Ροδάς, Μιχάλης: „[Κριτική θεάτρου:] Σίλλερ ‚Μαρία Στούαρτ‘ [από τις Κοτοπούλη-Κυβέλη]“, in: Ελεύθερον Βήμα (1932).
Μιχάλης Ροδάς (Autor*in)
27.10.1932
Ροδάς, Μιχάλης: „Λουίζα Μίλλερ (Εθνικόν Θέατρον Αθηνών)“, in: Ελεύθερον Βήμα (1942).
Μιχάλης Ροδάς (Autor*in)
27.10.1942
Ροδάς, Μιχάλης: „Χέλλερ, ‚Η δικτατορία των γυναικών‘ [από τον Αργυρόπουλο]“, in: Ελεύθερον Βήμα (1932).
Μιχάλης Ροδάς (Autor*in)
10.04.1932
Σπανούδη, Σοφία: „Ο Μωρεάς ο Ντεμπυσσύ κι ο Γκαίτε“, in: Ελεύθερον Βήμα (1940).
Σοφία Σπανούδη (Autor*in)
13.09.1940
Σπανούδη, Σοφία Κ.: „Γκαίτε - Σούμαν - Λιστ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1937).
Σοφία Κ. Σπανούδη (Autor*in)
14.01.1937
Σπανούδη, Σοφία Κ.: „Ο Γκαίτε στη μουσική“, in: Ελεύθερον Βήμα (1937).
Σοφία Κ. Σπανούδη (Autor*in)
01.01.1937
Σπανούδη, Σοφία Κ.: „Ο Σίλλερ στη μουσική“, in: Ελεύθερον Βήμα (1937).
Σοφία Κ. Σπανούδη (Autor*in)
28.04.1937
Στάϊνμετς, Α.: „Καρλ Ντίτεριχ“, in: Ελεύθερον Βήμα (1935).
Α. Στάϊνμετς (Autor*in)
05.08.1935
Στεφάνου, Στεφ.: „Η εξέλιξις του θεάτρου στη Γερμανία“, in: Ελεύθερον Βήμα (1934).
Στεφ. Στεφάνου (Autor*in)
08.11.1934
Στεφάνου, Στεφ.: „Ο Ράινχαρντ και η σκηνοθεσία“, in: Ελεύθερον Βήμα (1934).
Στεφ. Στεφάνου (Autor*in)
18.11.1934
Στεφάνου, Στεφ.: „Το πολιτικόν θέατρον“, in: Ελεύθερον Βήμα (1934).
Στεφ. Στεφάνου (Autor*in)
11.11.1934
Συκ., Χαρ.: „Η αδελφή του Νίτσε“, in: Ελεύθερον Βήμα (1926).
Χαρ. Συκ. (Autor*in)
15.08.1926
Τζαμόπουλος, Α.: „[Κριτική θεάτρου:] Στολτζ ‚Όνειρο της Ριβιέρας‘ [από τον Παρασκευά]“, in: Ελεύθερον Βήμα (1925).
Α. Τζαμόπουλος (Autor*in)
30.08.1925
Φορτούνιο: „Πώς αλλάζουν οι καιροί...“, in: Ελεύθερον Βήμα (1934).
Φορτούνιο (Autor*in)
24.03.1934
Φορτούνιο, [=Μελάς Σπύρος ]: „Πως αλλάζουν οι καιροί“, in: Ελεύθερον Βήμα (1934).
[=Μελάς Σπύρος ] Φορτούνιο (Autor*in)
24.03.1934

Beteiligte Institutionen


Gefördert durch

Technische Umsetzung